diumenge, d’octubre 29, 2006

Acte final de campanya al Vendrell

D'esquerra a dreta: Martí Carnicer, Marina Rossell, Helena Arribas i Xavier Sabaté

La inactivitat d’aquest blog poc té a veure amb la setmana frenètica que he viscut. La universitat, la celebració dels principals actes de campanya electoral, la preparació d’interventors i apoderats perquè el proper 1 de novembre tot surti rodat i un sense fi més d’altres activitats que ara no tinc presents però he desenvolupat.

Ara mateix acabo d’arribar a casa després de sortir per la porta a quarts de deu del matí, aquells que em coneixen saben que si un diumenge estic llevada tant aviat és perquè quelcom important ha de tenir lloc, efectivament, avui celebrarem l’acte de tancament de campanya electoral al Vendrell, compartint amb tots els nostres veïns i veïnes una paella popular.

El temps ens acompanyava amb una intensa calor, al migdia el conseller de governació i d’administracions públiques i cap de llista de la circumscripció de Tarragona, Xavier Sabaté, s’acostava fins a la plaça Ciutat d’Utrera per tancar l’acte acompanyat per l’alcaldessa de la nostra vila, Helena Arribas i els dos candidats vendrellencs que es troben a les llistes a les eleccions del Parlament que tindran lloc el proper 1 de novembre, Martí Carnicer i el Fernando Pérez.

Tanmateix, entre nosaltres també es trobava l’alcaldessa de Llorenç del Penedès, Maria Antonia Rossell, l’alcalde de Banyeres del Penedès, Avelino Menéndez, regidors i regidores dels diversos consistoris de la comarca així com també els diputats al Congrés, Francesc Vallès i Ernest Benito. Qui tampoc s’ha volgut perdre aquest acte ha estat la cantant Marina Rossell qui ens ha acompanyat al llarg del dinar.

En un ambient distès hem parlat de política tots els companys i companyes del PSC, sense perdre l’oportunitat d’insistir en un aspecte molt important, el proper 1 de novembre les urnes han d’estar plenes de paperetes del PSC perquè durant aquests tres anys hem iniciat diversos projectes i els canvis de polítiques socials són ben patents entre tots nosaltres però encara queda un llarg treball per dur a terme, l’opció és clara: retrocedir i anar endarrera com Convergència i Unió ens proposa a través de la seva política social sostentava amb els xecs o seguir avançant de la mà del PSC, apostant per una política on les persones es convertiran en el centre dels seus objectius, ampliant al conjunt de la societat totes les prestacions de manera perpetua i no transitòria com ho farien els famosos xecs del senyor Mas.
El dia 1 de novembre els ciutadans tenim la paraula, les urnes expressaran les voluntats col·lectives, així doncs hem d'animar a tothom a que no es quedi a casa i acudeixi a la cita electoral.
A continuació us exposo algunes imatges que resumeixen molt bé la jornada d'avui, començant per aquelles tasques dites pròpiament d'organització, passant per la famosa paella, així com també un moment dels parlaments.