dilluns, de juny 19, 2006

SERRAT TORNA AL VENDRELL

El diumenge 2 de juliol, a les 10 de la nit, al Club d’Esports Vendrell, tindrà lloc un concert de Joan Manuel Serrat. Després de vint-i-cinc anys de la darrera actuació al Vendrell, Serrat torna a la capital del Baix Penedès per presentar el seu nou disc Mô i per cantar les cançons de sempre.

Si teniu l'oportunitat d'apropar-vos fins la capital del Baix Penedès us encoratjaria a fer-ho perquè no en tinc cap dubte que tots els presents a aquest especial esdeveniment sortirem molt reconfortats al final de l'acte.

Dissortadament cada dia no se'ns presenta una oportunitat com aquesta, així que jo personalment, no la deixaré escapar

1 Comments:

At 9:08 p. m., Blogger Laia Gomis said...

L'esperit del Serrat crec que s'ha mostrat invariable amb el pas dels anys, el temps ha passat però l'essència de les seves cançons continuen sent les mateixes. Personalment, discrepo de la idea exposada en el teu comentari perquè les noves cançons no les classificaria mai com a filosofia barata perquè el fet de filosofar, de pensar i reflexionar en veu alta no mereix aquest atribut tan poc encertat.

Respecte l'apunt de no fer tard perquè l'hauré de veure amb un telescopi no ho acabo d'entendre però si es donés tal circumstància destacar que vaig a un concert a gaudir de la música del Serrat no pas a contemplar la seva imatge

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home