diumenge, de març 12, 2006

Calçotada 2006

D'esquerra a dreta:Helena Arribas, Martí Carnicer, Xavier Sabaté, Mª José Élices i Ernest Benito


La zona recreativa i d’esbarjo del Fondo del Mata ha estat l’escollida perquè tots els militants i simpatitzants del PSC del Vendrell ens trobéssim avui diumenge 12 de març i mengéssim plegats una calçotada.

L’assistència ha superat les expectatives que els organitzadors havien realitzat arribant a reunir més de cent-cinquanta persones. Afortunadament, la meteorologia ens ha acompanyat, bufava petites ràfegues de vent però el sol del migdia era el propi de l’època estival.

Entre la multitud d’assistents podíem trobar l’alcaldessa de la nostra vila, Helena Arribas, nombrosos regidors del consistori vendrellenc, el Secretari General d’Economia de la Generalitat, Martí Carnicer, el diputat a la Diputació de Tarragona, Josep Guasch, el diputat al Congrés dels Diputats, Ernest Benito, la senadora per Tarragona, Mª José Élices i també el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté.

D’aquesta manera a través d’una jornada festiva i participativa hem pogut comentar amb un to distés i amable l’actualitat política del moment en un espai envejable, lluny de l’estrès i les presses, el cant dels ocells i l’olor que es desprèn del bosc verd han acompanyat totes les converses.
Abans d'acabar voldria incloure un parell d'imatges divertides de la jornada d'avui, no els he demanat permís però espero que no s'enfadin. Els dos protagonistes tenen suficient sentit de l'humor així que aprofito la confiança per publicar-les. A més d'aquesta manera vull eliminar el tòpic existent que difonen aquells que creuen que els "alts càrrecs" arriben just a l'hora de dinar. Des d'aquí ho nego ja que puc confirmar que entre els que hem patit la calor que es deprenien de les barbacoes i hem respirat l'espés fum hi havia regidors i diputats

Ernest Benito, Diputat al Congrés dels Diputats.

Pep Guasch, Diputat a la Diputació de Tarragona

Si hem menjat coca, ha estat gràcies a ells, no ho dubteu!