divendres, de maig 06, 2011

Enganxada del primer cartell

Els socialistes vendrellencs hem volgut donar el tret de sortida a la campanya de les eleccions municipals amb un sopar al Casal Familiar. A les deu del vespre, militants, simpatitzants socialistes així com també tots els membres de la candidatura socialista hem celebrat un any més el tradicional sopar d’inici de campanya.



Un sopar peculiar i especial ja que l’essència del mateix consisteix en que cada persona porta quelcom i després agrupem tot el menjar i ens el repartim entre tots. Un fet que ens permet degustar les singularitats culinàries i descobrir noves realitats en un món apassionant i prolífic com és el que s’amaga a la cuina.


A més, el to distès i agradable del sopar permet intercanviar impressions, conversar amb els companys de taula i agafar embranzida pels propers quinze dies de campanya. Uns minuts abans de les dotze de la nit, tots ens hem desplaçat a la Plaça Pep Jai per esperar que el rellotge del campanar marqués les dotze de la nit i poder inaugurar la campanya electoral amb l’enganxada del primer cartell de campanya: CONFIANÇA EN EL FUTUR. Martí Carnicer aquesta nit afirmava que "El futur està ple d'oportunitats i de possibilitats i hem de ser capaços de posar-les a favor del Vendrell"



La nit tot just començava i diferents grups hem realitzat un desplegament per la nostra vila per tal de penjar els cartells electorals en els espais que tenim assignats. El rellotge marca que és hora d’anar a dormir, les dues de la matinada però sóc conscient que aquesta campanya electoral em robarà moltes hores de son així que començo acostumar el cos i abans d’anar a dormir aprofito per escriure aquestes primeres línies elaborades en plena campanya electoral. D’aquí sis horetes reprenem l’activitat i el rumb, el divendres és el dia del mercat així que tots els que vulgueu venir a treure el cap estarem tot el matí a la paradeta socialista al nostre lloc de sempre, al final del carrer dels cafès just sota del local del PSC!!!



Els membres de les diferents candidatures no són els únics que durant aquests dies de campanya anirem ataepïts sinó que els periodistes que cobreixen aquests actes també treballaran moltíssim realitzant diverses cròniques i articles. Així doncs, voldria concloure aquest escric amb un enllaç amb un petit video que sintetitza l'enganxada del primer cartell al Vendrell elaborat pel diari electrònicPenedes21 i que es troba penjat a la xarxa quan només han passat dues hores des de l'inici de la campaya electoral: Video Enganxada de Cartells Electorals al Vendrell