dilluns, d’abril 04, 2011

Candidatura socialista del Vendrell


La sala polivalent de Vil·la Casals ha estat l’indret escollit per realitzar la presentació de la candidatura socialista. El cap de llista Martí Carnicer, ha estat l’encarregat d’encetar l’acte i presentar davant els mitjans de comunicació l’equip d’homes i dones que l’acompanyaran per tal de fer realitat el projecte socialista. De la seva intervenció em quedo amb una frase que m’ha cridat l’atenció i m’ha agradat especialment perquè defineix amb gran encert quina és l’essència de les persones que formen part de la candidatura socialista: “gent bona, bona gent”.


El primer element a destacar és l’enorme renovació, una realitat que és perceptible a través de la visualització dels noms que integren la candidatura socialista. Així com també la integració de nombroses persones implicades en diverses associacions i entitats de la nostra vila que s’han decidit sumar a la candidatura socialista.


Hermini Caballero, número sis de la candidatura socialista, ha estat l’encarregat d’adreçar unes paraules sobre el perquè de la seva implicació en el projecte socialista des de la posició d’una persona independent que vol treballar per un canvi real i efectiu a la nostra vila.


La darrera persona en intervenir en aquesta presentació ha estat la persona que escriu aquestes ratlles. La veritat és que considero un honor i un orgull ser membre de la candidatura socialista. No podem oblidar que els nous reptes van acompanyats de noves idees i precisament per aquest motiu considero que els joves no podem defugir de les responsabilitats politiques.


Sense més preàmbuls, a continuació exposaré la candidatura socialista. com podreu constatar estem parlant d’un equip de persones compromeses amb el dia a dia del Vendrell que tots plegats pretenem anar més enllà d’un simple canvi de govern a l’ajuntament, per damunt de les ideologies hi ha una profunda estima pel lloc on vivim. Persones honestes, coherents, senzilles, participatives i carregades d’il·lusió que treballarem aferrissadament per tal d’aconseguir un canvi real i efectiu de la nostra vila.


1. Martí Carnicer


2. Kenneth Martínez


3. Laia Gomis


4. Albert Solé


5. Eva Moreno


6. Hermini Caballero


7. Joan Josep Nin


8. Rafel Gonsalves


9. Mª Carme Ambrós


10. Paquita Jorda


11. Fernando Pérez


12. Alfons González


13. Manuela Casas


14. Juan Carlos Fuentes


15. Montserrat Salvatierra


16. Miquel Àngel López


17. Pepi Pérez


18. Juan Luis Espinosa


19. Teresa Palau


20. Manuel Hernández


21. Helena Arribas

12 Comments:

At 1:53 a. m., Anonymous Pere MB said...

Felicitats Laia pel teu tercer lloc a les llistes. Vol dir que t'ho has treballat per assolir aquesta fita, repeteixo, felicitats!

Tot i així no puc opinar el mateix del número 7 de la llista...Una persona que va fer l'ABERRACIÓ més gran que va ser deixar construir al Sector Sanatori... i a més ha dit públicament que "ell va entrar a l'ajuntament de Regidor pobre i en va sortir ric"

No sé si és aquest el perfil que s'adequa als termes d'honestes, coherents i senzilles"

 
At 10:57 p. m., Anonymous Antoni said...

Ja era hora veure cares noves, son uns nous temps i es necessita gent nova, tal com es diu a dalt algun nom distorsiona, però ja sabem que hi ha de tot a la vinya del senyor. En conjunt es una llista guanyadora i presumptament competent. Al costat d’algun dinosaure ves en compte Laia, si poden et menjaran. Molta sort en aquesta nova etapa.

 
At 2:59 p. m., Anonymous Joan J. Nin said...

Simplement per aclarir-t'ho. Pere M.B. estàs faltant a la veritat, no és cert el que afirmes. Tens tot el dret a opinar, només faltaria, però et demanaria que ho fessis amb honestedat, o sigui basan-te en fets i no en aquestes afirmacions completament falses que fas. El moment que vulguis el podem parlar, perquè, noi, m'agafes desprevingut, tot això que m'imputes és nou per mi i obviament fals.
Per altra banda estaria be que donessis la cara.
Salutacions.
El nº. 7, o sigui el Joan Josep Nin.

 
At 6:53 p. m., Anonymous Frederic Porta Serramià said...

Carai, el Pere MB va fort, trobo!

A mi el que m'agradaria és que la Laia em contestés els escrits i les coses que li pregunto. No hi ha manera, tu! El de l'article de les retallades tampoc me'l va contestar...començo a tenir la sensació que no em vol contestar...

En tot cas, J.J. Nin...vas ser regidor d'urbanisme, no m'equivoco, no? És que fa tant de temps d'això...Potser no es pot ni dir, o potser no ocuparàs aquesta cartera si el PSC guanya, però quines idees teniu al cap en aquest aspecte? Cinc cèntims se'n deuen poder fer, no?

Gràcies per endavant!

F

 
At 8:10 p. m., Anonymous jan pep said...

Frederic et contesto al facebook

 
At 9:08 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia, en primer lloc enhorabona. Estic contenta per tu i perque la llista del PSC a diferencia de les altres és una llista potent amb persones preparades. Gràcies per dedicar el teu temps al benestar del poble.
Respecte al comentari del Federic Porta Serramía, com sempre aquest noi demostra porblemes d'afectivitat i de necessitat de reivincar-se a sí mateix, em fa molta pena la pobre impressió que té de sí mateix perque va com a ànima en pena per tots els fórums demanant almoïna per una resposta, emnys mal que aques j.j Nin diu que li farà terapia al facebbok!!! I per cert? aquest Porta és el soci de l'Hinojo (condemnat per assetjament d'una menor al Ajuntament?)

Margarita

 
At 9:09 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia, felicitats de tot cor! respecte els comentaris: si lladran es poque calvalgamos!!!!! Pel bé del poble, si us plau no només guanyeu sino governeu!!!

María

 
At 9:14 p. m., Anonymous Anònim said...

Adreçat al Jana J Nin numero 7: espero que guanyeu, però no et sembla que "mimar" els "conegudets" del centre del Vendrell i contestar en privat pel facebook enlloc de fe-ho en un magnific bloc obert i transparent com el de la Laia seria millor? Perquè li has de donar explicacions l nene Porta i no me les dones a mi???? aquest sempre ha estat un bloc inspirat en la obertura i la transparencia i més ennlà de les "muralles" del Vendrell? Potser que us feu mirar aquesta endogamia.

Una vendrellenca de les peces

 
At 9:32 p. m., Anonymous Anònim said...

Frederic, crec que hauries de revisar el teu concepte de la importància personal. Sempre prioritzes el teu ego i no ets conscient de les teves mancances i manca de discurs i criteri. Només cal veure com has contestat la María en un altre comentari... Que busques? un lloc al consistori a qualsevol preu? Sempre et pots anar a les llistes de PxC que tant suport han rebut de la teva família, suposo que per motius econòmics i fer-te un bon sou i aquest “nom” que tant anheles.

Ana P.

 
At 8:49 p. m., Anonymous Luis said...

Laia, he visto tu foto hoy en el periódico y no me lo creía, algo debe estar cambiando en el Psc. del Vendrell, y yo sin enterarme.
Que la suerte te acompañe, creo que vais a ganar sobradamente, pero el panorama político local, no se si os permitirá gobernar, pero si es el caso, estoy seguro que serás la “ pepito grillo” del grupo, no te enfades, lo digo en el buen sentido( encarnaras la oposición del equipo gobernante), estoy seguro que serás la voz mas critica y razonada del grupo, todo un lujo para este municipio.
De verdad, mucha suerte.

 
At 10:29 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia enhorabona!!! és bo que les lllistes es renovin i possin gent jove i super preparada com tu. I a més m'agrada que vagis en aquesta llista potent de persones amb prou coneixements i no en una colla de "interessats". Això sí jo també agrairira, com diu alguna de les veus del teu bloc, que si algú vol saber quelcom del vostre programa vagi als mitings que per això estan, no cal que els candidats facin explicacions "privades" i se segueixi enaltint els "habitants del centre" enfront de la resta... que tot som iguals , oi?
Laia Molta sort!!!
Montserrat Cunillera

 
At 11:40 a. m., Anonymous Laia Gomis said...

Abans de res, agrair-vos a tots els que heu deixat comentaris en aquest espai. Sense cap mena de dubtes, una de les principals riqueses és la interacció així com també el contrast i l'intercanvi d'opinions entre tots els que passem per aquest espai.

Aprofitar l'avinentesa del present comentari per donar-vos les gràcies a totes les persones que m'encoratgeu i em feliciteu per la decisió que he adoptat d'incorporar-me a una candidatura molt potent repleta de persones treballadores carregades d0il·lusió i empempta per intentar canviar la situació de paralització en la qual es troba immersa la nostra vila.

Tanmateix, assumeixo aquest repte des d'un gran respecte i sense oblidar la responsabilitat que comporta ser membre d'una candidatura.

No entraré en el terreny fàcil de la demagogia i el populisme còmode, així que des del rigor i la serenitat intentaré donar resposta a totes les qüestions que em plantegeu. Ara bé, les obligacions són abundants i el temps lliure per contestar més aviat escàs però no tingueu cap dubte que més tard o més d'hora les vostres qüestions seran comentades quan tingui l'oportunitat de fer-ho.

Una abraçada!!!
Laia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home