dijous, de juliol 16, 2009

L:'alcalde de Tarragona visita El Vendrell


En els darrers dies la nostra vila està rebent la visita de diversos càrrecs públics. El passat dissabte era el torn de la consellera de justícia, Montserrat Tura i ahir, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros es va desplaçar fins El Vendrell per dur a terme una visita institucional.

Tanmateix, abans que oficiés la visita institucional i que l’alcalde del Vendrell el rebés a la casa de la vila, diversos regidors del grup municipal socialista de l’Ajuntament del Vendrell així com també diversos membres de l’executiva local del PSC del Vendrell vam tenir l’oportunitat de fer un cafè amb el Pep Fèlix i conversar tranquil·lament sobre temes plurals i diversos amb el nostre company, l’alcalde de Tarragona.


Aquest matí quan repassava la premsa, he pogut constatar que diversos mitjans de comunicació es feien ressò de la visita de l’alcalde tarragoní al Vendrell. El Diari de Tarragona i el nou mitjà de comunicació que tot just dóna les primeres passes, Del Camp.cat, també esmenta entre les seves pàgines aquesta destacada informació.

El paper del Baix Penedès en el conjunt del Camp de Tarragona, les infraestructures, especialment la connexió ferroviària amb Tarragona així com també la voluntat de l’alcade de Tarragona perquè la figura del mestre Pau Casals s’incorpori a la Candidatura de Tarragona com a Capital Cultural 2016 són només algunes de les moltes qüestions que es van abordar en la visita que l’alcalde de Tarragona, Pep Fèlix Ballesteros, va realitzar al Vendrell.

3 Comments:

At 4:14 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

no volen que ens passem a la vegueria.

 
At 7:29 p. m., Anonymous Anònim said...

Benvolgut Miquel, perdona, des del Camp us volem molt però pensa que el record del Vendrell (encara que tu només siguis vndrellenc per ocupar un lloc de treball) és de com vàreu fer desfilar la gent de dretes a tots els homosexuals del poble en fila india,per un bon tram del poble, escarnint-los, en temps de Franco i ara com teniu un interventor municipal al que jutgen dintre de poc per assetjar sexualment a una menor. A aquest darrer com som en democràcia se li pressuposa el "presumte" cosa que no vareu fe amb els altres.Aquest és l'orgull que el Vendrell pot aportar per pertanyer al Camp de Tarragona?... potser si seguiu governant les dretes (ciU+ PxC PP) millor us quedeu a la vegueria!!!!! Gràcies.

 
At 5:06 p. m., Anonymous Anònim said...

Aquest Anònim ens està dient que per ser de la Vegueria Penedès has de ser de dretes? I qui ha governat a Tarragona durant més de 25 anys? No ha estat precisament l'esquerra, sinó la dreta especuladora i rància tarragonina. Ja us la podeu quedar al Camp de Tarragona, i el Bisbat de Tarragona també, que aquests també defensen molt els homosexuals.

Quina incultura siusplau...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home