diumenge, de març 02, 2008

Diumenge, un dia per gaudir d’un petit parèntesis polític per tal d’avançar altres qüestions que aquests dies de campanya queden un xic apartades. Repasso l’activitat d’aquesta setmana que estem a punt de deixar endarrere i constato que pràcticament he estat escrivint un article durant cada dia en aquest blog. Una realitat que he de reconèixer que no és massa freqüent.

Aquest matí ens llevàvem amb la premsa repleta d’estudis, anàlisis i escrits d’opinió que tenien com a centre la intensa campanya electoral que vivim aquests dies. Per no perdre el costum, començava a posar-me al dia amb el diari EL PAÍS i no em podia estar de ràpidament anar a buscar el resultat que l’estudi realitzava a la meva província, Tarragona

Si l’enquesta es convertís en una realitat el proper diumenge, els socialistes obtindríem un molt bon resultat, mantenint els tres diputats socialistes mentre que la resta de formacions polítiques seguirien amb la repartició d’un diputat per ERC, un altre per CIU i el darrer pel PP.


Una vegada conec la realitat que es dibuixa a casa nostra passo analitzar província per província per acabar fixant-me en el resultat global que presenta una forquilla de 165 diputats a 169 pel PSOE mentre que el PP es quedaria entre els 148 fins els 154.

Només es tracta d’una enquesta, així doncs no ens hem de confiar, hem de seguir amb la mateixa activitat i dinamisme fins el darrer dia. Des del Baix Penedès, demà a l’Arboç a les 18.30 al local de l’Arbocence tenim un míting amb el cap de llista per Tarragona, Francesc Vallès acompanyat d’altres companys i companyes.

Després a la nit, debat entre Zapatero y Rajoy, una nova oportunitat per constatar els projectes anacrònics que defensa el Partit Popular davant les polítiques socials properes als ciutadans que abanderem els socialistes.

Finalment, dijous 6 de març, al Palau Sant Jordi es viurà un dia mític i m’atreveixo a dir històric amb un tancament de campanya excepcional que de ben segur que passarà a la posteritat amb Felipe González, José Luis Rodríguez Zapatero, Carme Chacón i José Montilla. Jo de vosaltres no me’l perdria!!!