divendres, d’abril 21, 2006

Decepcionada

Aquest matí he tingut coneixement que ahir la tarda el Ministre de Justícia, Juan Fernando López Aguilar, va venir a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, malauradament ja era massa tard.

Sóc una estudiant d'aquesta facultat i m'ha dolgut el fet que NINGÚ m'hagués comunicat aquesta notícia. El dia de la inauguració del curs va venir el president del F.C. Barcelona i els dies previs a la seva visita les parets estaven repletes de papers que ho anunciaven. En canvi, en aquesta ocasió ni mitja paraula, ni el professorat ens ha comunicat res ni tampoc cap cartell ens informava d'aquest fet.

Personalment, crec que l'educació s'estén més enllà de les lectures dels manuals i les explicacions que els professors realitzen a les aules. Sóc una ferma defensora de les conferències, xerrades i col·loquis, indrets en els quals molt sovint s’amplien els coneixements que diàriament analitzem a les aules. És per aquest fet que considero que ahir molts estudiants vam perdre l'oportunitat de poder escoltar les valoracions i les percepcions del Ministre de Justícia.

1 Comments:

At 1:23 a. m., Blogger Jordi Pedret said...

Laia,
m'alegra saber que ets estudiant de la Facultat en la que vaig ser professor fa ja massa anys.
Comprenc la teva enrabiada per no haver sabut l'assistència del Ministre de Justícia. Cal dir que jo tampoc en tenia notícia.
No et sembla, però, que hauríem de pensar sobre el diferent grau d'organització dels universitaris barcelonistes i els universitaris socialistes? Em temo que en la comparació no quedaríem massa bé.
Cal, sempre, l'organització per a fer una tasca política, organització en tots els àmbits, en tots els llocs on hi ha socialistes, o on algú pot rebre un missatge dels socialistes.
Gramsci en va parlar prou.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home