dimecres, de maig 11, 2011

Reprenec la campanya!!!La defensa d’una tesina que girava entorn el Dret Ambiental davant d’un Tribunal m’ha impedit seguir els dos darrers dies amb la campanya electoral i m’he situat al marge de la mateixa. No obstant, avui mateix m’he reincorporat amb il·lusió i moltes ganes de difondre i explicar el projecte socialista. Avui, hem estat pels voltants del CAP entorn l’avinguda Sant Vicenç, el carrer Transversal, el carrer Sant Xavier entre d’altres amb la finalitat de realitzar porta a porta per les vivendes de la zona així com aprofitar per visitar els comerços i intercanviar opinions amb els comerciants.


Destacar l’amabilitat i l’interès que els ciutadans demostren quan els hi facilites la informació que els socialistes proporcionem. Tampoc em puc estar d’exposar l’enorme sorpresa que em suposa el fet que els ciutadans s’acostin fins a l’indret on tenim ubicada la carpa socialista i ens demanin vots. Una realitat que lluny d’ésser puntual es repeteix en nombroses ocasions durant un matí.


Al migdia, el nostre cap de llista, Martí Carnicer, ha realitzat una roda de premsa acompanyant per un bon nombre dels membres de la candidatura socialista. L’eix principal de la roda de premsa ha consistit en abordar les propostes socialistes en matèria de serveis socials.


El Vendrell ha d’apostar per ser un municipi en el qual la convivència es trobi al centre de totes les actuacions, una vila en la qual tothom respecti els drets i els deures de tots els ciutadans. En aquest sentit, considerem que s’han d’augmentar els serveis socials i també augmentar la qualitat dels mateixos.
Durant la roda de premsa s’han exposat breument quines són les línies mestres en matèria educativa amb la necessitat d’elaborar un Projecte Educatiu de Ciutat (PEC). En matèria sanitària millorar l’assistència primària, així doncs la construcció del segon cap de la vila ha de ser una realitat per poder complir amb aquesta condició.


Els socialistes no ens oblidem de la Gent Gran per la qual proposem recuperar el Consell de la Gent Gran. I pels més joves, considerem que un element essencial versa entorn l’increment de les oportunitats alhora de trobar feina en un col·lectiu molt important en el si de la nostra vila.