dijous, de maig 12, 2011

La majoria de partits polítics suspenem els actes de campanya...PxC del Vendrell no ho fa

Avui és un dia trist, un dia en el qual la solidaritat i el dol han de trobar-se en la ment de tots els ciutadans del nostre país. Un terratrèmol registrat a la ciutat murciana de Lorca va provocar la mort de vuit persones. Davant aquesta magnitud i com a mostra de solidaritat i dol, els socialistes vendrellencs hem decidit suspendre els actes de campanya electorals que teníem previstos per la jornada d'avui, els quals incloien realitzar porta a porta per diversos indrets del municipi així com un acte al Tancat.


Aquest gest ha estat compartit per altres formacions polítiques en aquests moments em consta que al Vendrell ha suspès la campanya CiU, ERC, ICV-EUiA. Tanmateix, mentre escric aquestes ratlles sento passar un cotxe amb la megafonia de Plataforma per Catalunya demanant el vot per Agust Armengol.


Sense cap mena de dubtes, ens trobem davant la visualització del veritable rostre de Plataforma per Catalunya. Lluny de sumar-se a una decisió fonamentada amb valors tan essencials com la solidaritat o el dol davant la situació excepecional que ha viscut el territori murcià, ells es mostren indiferents i continuen fent campanya electoral. Només hi ha una paraula que em ve al cap...lamentable!!!