dimarts, de maig 17, 2011

Acte central de campanyaAhir dilluns 16 de maig va tenir lloc la celebració de l’acte central de la campanya socialista al Vendrell. En aquesta ocasió m’allunyaré dels paràmetres clàssics consistents en descriure i reproduir les reflexions generals realitzades en les diverses intervencions i em deixaré endur pels sentiments.


D’entrada, exposar que em sento una privilegiada de formar part d’una candidatura encapçalada pel Martí Carnicer i a més si afegim que es troba integrada per gent bona i bona gent doncs entendreu aquesta sensació. Alguns d’ells no han estat mai implicats en política, l’Eva, l’Hermini, el Rafel o la Carme i altres si que comptem amb un ferm compromís amb el projecte socialista com ara el Kenneth, l’Albert , el Joan Josep o la Paquita.L’acte d’avui ha posat de relleu la força i la potència del projecte socialista, hem comptat amb un presentador de nivell com és l’Hermini Caballero. Les seves encertades i meditades reflexions combinades amb el paper central de presentar els intervinents a l’acte han estat tremendament interessants. Idees exposades amb brevetat però totes elles clares i concises un fet que provoca captar l’atenció de tots els oients.


L’Albert Solé ha estat l’encarregat d’encetar les intervencions. Les seves paraules em recorden a una melodia tranquil·la i pausada. Un discurs elaborat des d’una gran meditació amb paraules encertades per descriure la demagògia que alguns empren i sense embuts denunciar públicament aquesta realitat. Així com també, exposar quines són les propostes que els socialistes presentem en matèria de cohesió social amb l’eix fonamental de la formació.


Després ha estat el meu torn, així que abans de res,voldria agrair a les persones que van pensar en mi per intervenir en aquest acte central de campanya. No tothom apostaria per una persona jove per fer-la partícep d’un acte tant important com el que vam celebrar.

Tanmateix, parlar després de l’Hermini i l’Albert no és fàcil, i de reconèixer que en els moments inicials de la meva intervenció el nerviosisme es traspuava de les meves paraules. No tinc cap vergonya en reconèixer-ho públicament i us puc assegurar que esdevenir el centre d’atenció de tota la plaça nova imposa. Quan estava dalt de l’escenari pensava en l’enorme responsabilitat que tenia alhora que sentia una gran emoció de tenir l’oportunitat d’exposar lliurement les meves reflexions.

No he dubtat en recordar a tots els presents a l’acte el gran retrocés que ha patit la nostra vila en els darrers quatre anys. Les notícies negatives s’han convertit en el focus d’atenció mediàtica al Vendrell: la pèrdua de la bandera blava, el manteniment com a interventor de l’Ajuntament del Vendrell a una persona condemnada per una sentència judicial com autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor. Sense oblidar, la nefasta gestió econòmica que ha situat el nostre municipi com el més endeutat de Catalunya dels municipis de més de 25.000 habitants.

Els responsables d’aquest retrocés són l’actual alcalde Benet Jané seguit de tots els regidors de Convergència i Unió sense oblidar tots aquells que durant aquests quatre anys han recolzat a l’equip de govern.


Enfront aquest model, la candidatura socialista aposta per la projecció del futur del Vendrell amb tota una sèrie de propostes i projectes realitzats des de la coherència fonamentats en el rigor i la serenitat.


El nostre cap de llista va estar l’encarregat de tancar l’acte i va posar de relleu que des de que va acceptar ésser cap de llista de la candidatura socialista ha expressat públicament que només serà alcalde si la candidatura socialista és la més votada. Un fet sobre el qual totes les formacions polítiques han guardat silenci.


A més, durant la seva intervenció va posar de relleu la difícil situació econòmica en la qual es troba l’Ajuntament del Vendrell i va exposar quines alternatives i propostes presentem la candidatura socialista. La necessitat urgent d’un pla de sanejament així com també la reducció dels càrrecs de confiança i la reducció del sou dels polítics. La demora en el pagament als proveïdors no es compta ni en dies ni tampoc en mesos sinó en anys, un fet que els socialistes estem disposats a resoldre perquè aquesta situació és insostenible.

El Martí va demanar el vot a tots els vendrellencs i les vendrellenques perquè la candidatura socialista és la veritable alternativa de govern.

1 Comments:

At 8:13 p. m., Anonymous Anònim said...

Laia, la primera part de la teva intervenció va estar molt be, original, fresca, innovadora, d’un gran nivell. La segona part ja va ser mes com la de tots els politics. En línies generals molt be.
Sort el diumenge, aquest cop si que votaré per vosaltres, la vostra llista es la mes innovadora, i crec que amb molta gent preparada i responsable.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home