dijous, de març 06, 2008

Sense paraules


Els mítings sempre van acompanyats d’una càrrega emotiva molt important però avui al Palau Sant Jordi s’ha viscut una emoció, una alegria, una joia difícil de descriure amb meres paraules. Més de 40.000 persones omplíem el Palau Sant Jordi enmig d'un ambient que només els que hem viscut en directe aquesta experiència podem entendre la magnitud d’aquestes paraules.La capacitat de convocatòria ha estat un èxit rotund però crec que els caps de cartells han tingut una influència cabdal per fer possible una fita que alguns veien com impossible, penjar el cartell de complet al Palau Sant Jordi!

El Baix Penedès ha tingut una nombrosa delegació en un acte que de ben segur que passarà a la història, des de la nostra comarca hem arribat a omplir un total de set autocars plens de companys i companyes que hem fet un foradet en una tarda de dijous per viure en viu i en directe un autèntic espectacle. N’hi ha molts que no han pogut venir ja que treballaven o bé els resultava impossible estar tota la tarda fora de casa, ja que a les quatre de la tarda ja marxavem en direcció a Barcelona tornant a la nostra vila a quarts de dotze de la nit.

No obstant, quan s’ha acabat el míting ens havia passat la tarda volant i quasi ni ens havíem adonat gràcies a un míting amè, gens avorrit amb grans intervencions, començant per la benvinguda de l’alcalde Hereu acompanyada del discurs del President Montilla fins arribar a les sentides paraules de la Carme.

Tanmateix, els protagonistes d’avui eren fonamentalment el Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero. Tots dos han estat genials, amb els diferents estils que els caracteritzen però han arribat al cor de les 40.000 persones que vivíem i sentíem un míting inoblidable.

Aquesta era la tercera i la darrera oportunitat que tenia d’escoltar al Felipe González en aquesta campanya electoral, un autèntic privilegi. Les seves intervencions sempre van acompanyades d’una gran incertesa, només ell sap allò que dirà i el més important és que manté un discurs impecable sense llegir ni un sol apunt, un mestre de l’oratòria. A més, tots esperem els seus jocs de paraules, els seus acudits acompanyats de divertides comparacions que incomoden a alguns.José Luis Rodríguez Zapatero ha pujat dalt de l’escenari amb el somriure que sempre l’acompanya i s’ha mostrat amb gran naturalitat, reconeixent la gran emoció que sentia contemplant el Palau ple de gom a gom. A més, ha insistit en una idea que fa alguns dies que reitero en aquest espai, les eleccions no estan guanyades però si acudim a les urnes, segur que el proper diumenge 9 de març el triomf socialista es convertirà en una realitat.


El futur és a les nostres mans, així doncs, convido a tots els lectors d’aquest espai acudir MASSIVAMENT A LES URNES. I com encara ens trobem en plena campanya electoral, no deixo escapar l’oportunitat de demanar el vot de progrés, el vot socialista, l’únic que garanteix que José Luis Rodríguez Zapatero continuï sent el president!!!

2 Comments:

At 9:04 a. m., Anonymous Anònim said...

Bines una frase del lider dels darrers 20 anys, en Felipe Gonzalez, que es un gran lider i jo que tambè hi hera, va dir entre tots els misatges que va llençar, d'una manera entenedora, clara i precisa, aquest que hem va agradar moltísim.
QUE VOLEM UN PAIS AMB DRETS O UN PAIS DE DRETES?.
Be queda dit, nosaltres triem.

 
At 6:31 p. m., Blogger Què t'anava a dir said...

Realment un dia per recordar. Un gran encert convidar el nou socialisme i el socialisme que va protagonitzar la transició. Enriquidor.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home