dissabte, d’abril 29, 2006

Felicitats!

Després de donar-hi moltes voltes, finalment m'he decidit. Havia estat dubtant sobre la idoneïtat d'escriure les línies que a continuació exposaré perquè no sé si poden molestar a la persona a la qual van dedicades.

Tanmateix, a la vida constantment s'han de prendre decisions i crec que el més encertat és fer-ho, tot i que la rabieta inicial quan llegeixi aquestes paraules existirà perquè si alguna cosa detesta és el protagonisme i que es parli d'ella però espero que tot es quedi en una rabieta, sense anar més enllà.

Potser és podeu preguntar a que ve tanta incertesa, doncs la resposta és ben senzilla, avui és l'aniversari d'una gran amiga meva, l'Irene. És una persona que abans de cridar-la per explicar-li un problema ella ja ha arribat, la considero una amiga de veritat perquè està al teu costat per riure amb tu o per consolar-te.

En una societat en la qual el materialisme imperant està superant els límits inimaginables, ningú vol perdre un segon de la seva vida escoltant els problemes o les preocupacions d'aquelles persones que l'envolten. És per aquest motiu que considero que el dia de l'aniversari d'una persona a la qual estimes és una bona oportunitat per reconèixer i agrair tot allò que ella fa per tu, sovint donem les coses per conegudes però no estar de més de tant en tant dir a les perosnes que ens envolten l'important que són per nosaltres. Aquest petit regal no es pot comprovar a cap botiga i no hi ha diners al món que puguin comprar un amic o una amiga de veritat
Feliç Aniversari!