divendres, de maig 20, 2011

Un dia clau

Els quinze dies de campanya conclouen aquesta nit quan el rellotge marqui les dotze. Endarrere deixem uns dies frenètics, intensos però sense cap mena de dubtes enormement reconfortants. La il·lusió i el convenciment en un projecte provoquen que el cansament no es manifesti i quan els ciutadans et venen a trobar per donar-te suport o senzillament animar-te suposa una injecció de moral indescriptible.

Durant aquests dies he tingut l’oportunitat de recórrer molts carrers de la nostra vila, visitar un gran nombre de comerços així com també parlar amb molts vendrellencs i vendrellenques. Com apuntava a les línies precedents, el contacte directe amb els ciutadans és l’element que més m’ha sobtat de la campanya que avui finalitzem. L’amabilitat i la gentilesa és l’atribut que posaria de relleu com a reacció habitual quan t’adreces per facilitar informació electoral. Diverses són les campanyes que havia desenvolupat però cap d’elles éssent membre d’una candidatura i ha estat una experiència inoblidable.Un fet al qual han contribuït tots els meus companys de candidatura, hem treballat fort i de valent però voldria posar de relleu la gran sintonia i la complicitat que hem tingut entre tots nosaltres.


Totes les mirades es troben centrades en el proper diumenge 22 de maig i les incògnites es desvetllaran amb els resultats continguts a l’interior de les urnes que es trobaran disperses per les trenta set taules electorals que compta el nostre municipi.


Els ciutadans del Vendrell tenim l’oportunitat de marcar un punt d’inflexió a la història del Vendrell. Deixar endarrere la mala gestió i la ineficàcia que durant els darrers quatre anys ha estat la nota predominant d’una acció de govern que no ha estat a l’alçada de la nostra vila.


La candidatura socialista presenta un programa electoral coherent que lluny d’ésser elaborat de pressa i corrents a l’interior d’un despatx hem apostat per escoltar la veu del Vendrell. Precisament per aquest motiu, hem escoltat a les entitats, les associacions de veïns, diversos col·lectius de la nostra vila així com també tots els ciutadans del Vendrell que han volgut col·laborar aportant idees, propostes i projectes que s’han materialitzat en un programa seriós i rigorós.


Quedant-nos a casa no podem invertir la realitat i només hi ha una manera de materialitzar el canvi real i efectiu: anar a votar. Durant massa anys en aquest país es va prohibir el dret de vot, per tots aquells que van lluitar pel mateix fins a les últimes conseqüències, diumenge tots hem d’acudir a les urnes!!!


Ens trobem en un moment complex però cal mirar endavant amb il·lusió i no ens podem aturar davant les dificultats actuals. Els socialistes vendrellencs tenim confiança en el futur perquè estem convençuts que hi ha una altra manera de fer les coses i considerem que treballant amb transparència, seguretat i consens entre tots podem fer un Vendrell millor!


Article publicat al Diari del Baix Penedès, 20/05/2011


Laia Gomis