dimecres, de maig 22, 2013

Martí Carnicer, alcalde del Vendrell

El dia 22 de maig del 2013 era una data que molts reteníem en el nostre subconscient des del  9 de juny del 2011, data en la qual es va celebrar l’acord de govern entre PSC, CiU, PP i Junts pel Vendrell.  Durant els primers dos anys, l’alcaldia restava en mans de Convergència i Unió i el dimecres 22 de maig del 2013 havia de tenir lloc el relleu a l’alcaldia que encapçalaria el socialista Martí Carnicer.
Avui s’han celebrat dos plens, el primer d’ells per acceptar la renúncia de Benet Jané com alcalde. Després d’exposar al ple la renúncia, Benet Jané ha volgut pronunciar unes paraules. De la seva reflexió, destacar la necessitat d’un govern fort pel Vendrell format per PSC i CiU per tal de sumar esforços i  que es va trobar la voluntat compartida del PP i Junts pel Vendrell per tal de tirar endavant. Tots els integrants del govern estàvem convençuts que el millor pel Vendrell consistia en oblidar postures i lògiques de partit i treballar conjuntament amb un objectiu comú, els vendrellencs i les vendrellenques.
Benet Jané ha donat estricte compliment al pacte signat i ha assegurat que continuarà treballant amb fermesa, lleialtat i que el seu compromís amb els ciutadans es manté inalterable. Ell mateix ha destacat “No és un punt i a part sinó que és un punt i seguit”
En relació aquesta qüestió, voldria destacar que les regidories de les quals sóc responsable, Urbanisme i Pla de Barris, en aquests dos anys hem treballat colze a colze amb l’alcalde, tinent d’alcalde i jo mateixa, en diversos projectes i per tal de resoldre qüestions pendents sense oblidar les nombroses reunions mantingudes.
 En honor a la veritat, he de posar de manifest que durant els primers dies de govern fruït de la meva inexperiència tenia molts dubtes davant la dinàmica de treball que podria suposar el fet de treballar amb persones amb ideologies completament diferents. No obstant, ràpidament els dubtes es van esvair quan vaig constatar en les primeres reunions que assistia la voluntat de treballar plegats per tal de cercar solucions, resoldre qüestions pendents i plantejar nous projectes de futur.  Així que en aquest espai vull agrair personal i públicament el respecte, el bon tracte personal i professional rebut en tot moment per Benet Jané.
Fet aquest petit parèntesis, exposar la gran felicitat que els socialistes hem sentit amb l’elecció de Martí Carnicer com alcalde del Vendrell, molts esperàvem l’arribada del dia 22 de maig del 2013 i ja el tenim aquí. Els portaveus de l’equip de govern han dut a terme una valoració positiva dels dos anys de govern posant de manifest durant les seves intervencions la voluntat de treballar plegats per la reactivació econòmica i la cohesió social, superant estratègies partidistes.
Plataforma per Catalunya no ens ha sorprès duent a terme una valoració catastrofista de la realitat basada amb omissions d’informacions rellevants i desdibuixant la gestió de l’equip de govern per no esmentar l’actitud barroera demostrada durant la intervenció del portaveu socialista amb interrupcions constants. La demagògia és el pal de paller d’aquesta formació política i dissortadament tots els assistents als plenaris municipals podem constatar en major o menor grau  evidències d’aquesta mala praxis que ells utilitzen constantment
Per tal de concloure la sessió, el nou alcalde, Martí Carnicer ha dut a terme un discurs brillant fonamentat en gran mesura amb una encertada metàfora de la situació actual amb l’actitud d’un ciclista, de tot el seu discurs em quedo amb una anotació que pres: L’única cosa que sí sabem és que hem de continuar pedalant, amb constancia i fermesa, amb ànim i il·lusió per assolir el nostre objectiu, superar aquesta pujada tan dura esforçcant-nos al màxim per obtindre els millors resultats pel nostre Vendrell.  

Etiquetes de comentaris: ,

9 Comments:

At 2:03 p. m., Blogger Xavier Sabaté said...

Molt bon article, Laia. A veure si podem trobar en algun lloc el discrus del Masrtí. Xavier Sabaté

 
At 3:54 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola Xavier. Tens els discursos de Carnicer i Jané a: www.el3devuit.cat.
Salut
Ricard Vinyals

 
At 10:40 a. m., Blogger Unknown said...

Ens agradaria tant que aquest nou Alcalde ens atengués en la nostra petició.
Som un grup de veïns de Calafell i Sant Salvador. A l'estiu a causa de la mala ubicació d'un xiringuinto no podem dormir amb calma...portem més de 4 anys patint.
Tenim un bloc
http://xiringuitolespalmeres.blogspot.com.es/

 
At 5:07 p. m., Anonymous Anònim said...

I have read so many articles regarding the blogger lovers
however this paragraph is genuinely a pleasant post, keep it up.


Also visit my blog ... absolute poker fake

 
At 1:40 a. m., Anonymous Anònim said...

each time i used to read smaller posts that also clear their motive,
and that is also happening with this paragraph which I am reading at this place.


Also visit my page; mftot.jointokyo.org

 
At 8:17 p. m., Anonymous Addwin Net said...

Info mengenai harga Jual Skripsi. Ulasan lainnya seputar Itupoker.com Agen Poker Online Indonesia Terpercaya, serta visiting juga ya PR 10 CoyTerima kasih..

 
At 9:08 p. m., Anonymous Anònim said...

Bé, que es pot dir sobre vosaltres el PSC. Alegria, felicitat, joia, això sentim la majoria dels catalans en veure la vostre destrucció. La que justament és mereix el mentider, el fals, l'hipòcrita, el traïdor, etc. El poble català per fi ha despertat, us coneix i especialment quan varen descobrir com a Madrid, votàveu contra Catalunya el que a Catalunya votaveu afirmativament. I per acabar-ho d'adobar, els que no van a ERC, fan una escissió. Esteu acabats i el vostre punt feble és la vostre servitud al PSOE, venent alló que dèieu tant estimar.

Sou uns traïdors no només al país sino al poble de Catalunya que tant i tant malament ho estem passant.

Ens en recordarem de vosaltres quan siguem lliures.

 
At 3:04 p. m., Blogger Unknown said...

Señor alcalde Martí Carnicer Vidal hay que enterarse antes de hablar, responda de forma urgente a mi reclamación, destituya a Sra. Meritxell Ibars y el Sr. Joan Lara de sus puestos junto con el concejal de deporte, emita una disculpas formales y publicas por su gestión y que mi hijo no siga asistiendo a estas actividades, emita una carta de culpa y disculpas a mi ex mujer ya que esta perjudicando gravemente mi persona, vulnerando mis derechos como progenitor.

 
At 8:58 p. m., Anonymous Sabrina said...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home